U bent hier: Home > Internetdiensten > Hosting > Shared Server

Shared Serverhosting

 
Webhosting

Webhosting door SQueeK gebeurt op Windows systemen. Uw website wordt geplaatst op een server in het hoogwaardige datacenter. Hiermee wordt een optimale webhosting dienst geleverd en is uw website 24 uur per dag beschikbaar en wereldwijd snel opvraagbaar. U heeft de beschikking tot websiteruimte binnen het Presentatie Pakket en het Business Pakket.
Hieronder enkele kenmerken:

 • Onbeperkte websiteruimte
 • Frontpage extensies
 • Standaard scripts
 • Subdomeinen
 • Live statistieken
 • Active Server Pages (ASP)
 • Directory afscherming
 • Databasekoppelingen
Onbeperkte websiteruimte

De hoeveelheid diskruimte is in tegenstelling tot de meeste collega's onbeperkt. Wij kunnen u dit op deze manier aanbieden, omdat wij slechts een beperkt aantal websites met een eigen uniek IP-adres per server toelaten. Fair Use Policy: InterConnect hanteert geen technische beperking voor wat betreft de toegestane hoeveelheid diskruimte per pakket. Hiervoor geldt dat de gebruikte ruimte een wezenlijk onderdeel van de website dient te zijn.
technische informatie >>>

FrontPage extensies

Vanwege ons op Windows gebaseerde platform, ondersteunen wij standaard de FrontPage extensies. Op verzoek activeren wij voor uw website gratis de FrontPage server extensies, zodat websites ontworpen met het gebruikersvriendelijke FrontPage zonder enige moeite bij ons geplaatst kunnen worden.
technische informatie >>>

Standaard scripts

U heeft de beschikking over onze standaard scripts. Daaronder vallen scripts om automatisch formulieren te verwerken (incl. attachments), een gastenboek, een teller en een jump-to script.
technische informatie >>>

Subdomeinen

InterConnect kan een onbeperkt aantal subdomeinen aan uw website koppelen. Uw site wordt daardoor ook bereikbaar onder bijvoorbeeld www.verkoop.uwbedrijf.nl. Het is zelfs mogelijk uw website zonder het voorvoegsel www bereikbaar te maken. Ook bezoekers die niet www.uwbedrijf.nl, maar alleen uwbedrijf.nl in hun browser ingeven, komen dan op uw website uit.
technische informatie >>>

Uitgebreide live statistieken

Uniek zijn de bij iedere website geleverde uitgebreide 'live' statistieken. Hiermee kunt u middels een wachtwoord via het web zeer veel informatie over uw site opvragen zoals:

 • via welke organisatie of bedrijf wordt uw website bezocht
 • welke browsers gebruiken uw bezoekers
 • wanneer wordt uw site bezocht
 • hoe vaak wordt uw website bezocht
 • hoeveel dataverkeer genereert uw site

Alle informatie is up-to-date en wordt per dag, per maand en per jaar aangeboden, tot een jaar terug. Alle overzichten worden zowel grafisch als in tabel-vorm aangeboden.
technische informatie >>>

Active Server Pages

Vanaf het Standaard pakket kunt u uw eigen scripts plaatsen. Zowel de populaire Microsoft Active Server Pages (ASP), als ook (Active State) Perl worden ondersteund. Daarnaast zijn een aantal externe componenten aanwezig.
technische informatie >>>

Directory Afscherming

Directory Afscherming maakt het mogelijk bepaalde delen van uw site alleen toegankelijk te maken voor bepaalde (groepen van) users. Dit kan een complete directory zijn, maar ook een enkele pagina. U kunt deze users zelf definiŽren.
De administratie van users, groepen en afgeschermde directories kunt u volledig doen met uw browser. Het is een HTML interface (zelf afgeschermd met een wachtwoord), waarmee alle taken uitgevoerd kunnen worden.
technische informatie >>>

Databasekoppelingen

Omdat ons platform op Windows gebaseerd is, ondersteunen wij zonder problemen Microsoft Access en Microsoft SQL Server databasekoppelingen.
technische informatie >>>