U bent hier: Home > Internetdiensten > Website > Businesspakket

Businesspakket

 

De varianten van het Businesspakket zijn ideaal voor bedrijven en organisaties die van het voordeel willen profiteren om alle internetfaciliteiten onder te brengen bij 1 aanbieder. Het voordeel is dat u zowel uw domeinregistratie, e-mail adressen, website hosting en internet inbelaccount in één keer kunt regelen. Dit scheelt u een hoop tijd. Verder heeft u voor uw internet faciliteiten een vast aanspreek adres. U heeft geen 'last' van particulieren die gebruik maken van dezelfde verbindingen.

Varianten Businesspakket
  Lite Standaard Pro Enterprise
Domeinregistratie
Onbeperkt inbelaccount
Emailadressen binnen eigen domein onbeperkt** onbeperkt** onbeperkt** onbeperkt**
POP3 brievenbussen** 5 10 15 25
Eigen website
- Diskruimte (MB) onbeperkt* onbeperkt* onbeperkt* onbeperkt*
- Dataverkeer (GB p/mnd) 10 15 20 60
- Uitgebreide statistieken
- FrontPage extensies
- Standaard scripts
- Real audio / Real video
- Subdomeinen onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
- Active Server Pages (ASP) of PHP  
- Access Database koppeling  
- SQL of MySQL Database koppeling ***     1 1
- Directory afscherming    
- NieuwsSprinter (mailinglist)     Start Extra

* Fair Use Policy: voor onbeperkte diskruimte geldt dat de gebruikte ruimte een wezenlijk onderdeel van de website dient te zijn (ter beoordeling van deaanbieder)
** U kunt uw brievenbussen met een onbeperkt aantal e-mailadressen (aliassen) indelen
*** Wanneer u tevens van een database gebruik wilt maken ondersteunt de aanbieder, omdat het platform op Windows gebaseerd is, hiervoor zonder problemen MsAccess en MsSQL databases. De databasegrootte is voor MsAccess onbeperkt (fair use policy). Voor MsSQL is deze grootte 100 MB plus 100 MB transactielog. Op uw verzoek kan de aanbieder tevens uw MySQL database hosten.

95% van alle 'gehoste' websites blijft ruim onder de datalimiet. Bij een structurele overschrijding zullen wij u inlichten.
Ter indicatie: een gemiddelde website met diverse plaatjes kan prima 10.000 bezoekers per maand ontvangen.

Opties
  • Catch-all: Op maximaal 1 POP3 brievenbus kan een catch-all functie worden aangemaakt. Dit houdt in dat alle mail uw domeinnaam (@domeinnaam.nl) die niet voor de overige POP3 brievenbussen bedoeld is, hierin uitkomt.
  • Extra POP3 brievenbussen: Bij iedere pakket variant hoort een oneindig aantal e mail adressen, af te leveren in minimaal 5 POP3 brievenbussen (het exacte aantal is per variant aangegeven). Extra brievenbussen kunt u bij iedere variant als optie aanvragen.
  • Batched SMTP: Het doorsturen van mail naar uw eigen mailserver.
  • Concurrent login: Wanneer er meerdere (buitendienst) medewerkers gelijktijdig willen inbellen, kunt u hiervoor concurrent logins aanvragen.
  • Mailinglist: Met een mailinglist kunt u op een makkelijke en beheersbare manier een bericht naar een groot aantal mensen sturen. Door één bericht naar het e-mail adres van de mailinglist zelf te sturen, wordt dit bericht vanzelf verspreid naar de hele groep van abonnees. U kunt bijvoorbeeld met één bericht automatisch uw nieuwe prijslijst naar al uw klanten of geïnteresseerden sturen.
  • Virusscanning & Spamfiltering: Wij kunnen uw inkomende e-mail automatisch scannen op de aanwezigheid van een virus. Als een e-mail bericht een virus bevat of een attachment met virus, zal dat bericht tegengehouden worden en uw bedrijfsnetwerk dus niet bereiken. De afzender van dat e-mail bericht wordt daarvan op de hoogte gesteld, zodat hij de juiste actie kan ondernemen en het bericht virusvrij opnieuw kan versturen. Hiervoor wordt de meest actuele antivirus (AV) software gebruikt die zo snel mogelijk wordt ge-update zodra er een nieuw virus in omloop is. Virusscanning wordt geactiveerd per domeinnaam. Dat betekent dat de virusscanning optie daarom alleen geactiveerd kan worden op alle POP3 brievenbussen binnen een domein.

Bron: InterConnect Services B.V.