U bent hier: Home > Internetdiensten > Website > Presentatiepakket

Presentatiepakket

 

De varianten van het Presentatiepakket zijn ideaal voor bedrijven die al internet toegang hebben en zich nu op een professionele wijze middels een eigen website willen presenteren op het Internet, inclusief een eigen domein en e-mail adressen binnen het domein. Uniek zijn de bij iedere webserver geleverde uitgebreide 'live' statistieken. Hiermee kunt u middels een wachtwoord via het web zeer veel bezoek informatie over uw site opvragen. Deze statistieken zijn altijd up-to-date en worden zowel grafisch als in tabelvorm aangeboden. U heeft bovendien de beschikking over onze standaard scripts. Daaronder vallen scripts om automatisch formulieren te verwerken (inclusief attachments), een gastenboek, een teller, een jump-to script, real audio en real video.

Varianten Presentatiepakket
  Lite Standaard Pro Enterprise
Eigen domein
Emailadressen binnen eigen domein onbeperkt** onbeperkt** onbeperkt** onbeperkt**
POP3 brievenbussen** 5 10 15 25
Eigen website
- Diskruimte (MB) onbeperkt* onbeperkt* onbeperkt* onbeperkt*
- Dataverkeer (GB p/mnd) 10 15 20 60
- Uitgebreide statistieken
- FrontPage extensies
- Standaard scripts
- Real audio / Real video
- Subdomeinen onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
- Active Server Pages (ASP) of PHP  
- Access Database koppeling  
- SQL of MySQL Database koppeling ***     1 1
- Directory afscherming    
- NieuwsSprinter (mailinglist)     Start Extra

* Fair Use Policy: voor onbeperkte diskruimte geldt dat de gebruikte ruimte een wezenlijk onderdeel van de website dient te zijn (ter beoordeling van deaanbieder)
** U kunt uw brievenbussen met een onbeperkt aantal e-mailadressen (aliassen) indelen
*** Wanneer u tevens van een database gebruik wilt maken ondersteunt de aanbieder, omdat het platform op Windows gebaseerd is, hiervoor zonder problemen MsAccess en MsSQL databases. De databasegrootte is voor MsAccess onbeperkt (fair use policy). Voor MsSQL is deze grootte 100 MB plus 100 MB transactielog. Op uw verzoek kan de aanbieder tevens uw MySQL database hosten.

95% van alle 'gehoste' websites blijft ruim onder de datalimiet. Bij een structurele overschrijding zullen wij u inlichten.
Ter indicatie: een gemiddelde website met diverse plaatjes kan prima 10.000 bezoekers per maand ontvangen.

Opties
  • Catch-all: Op maximaal 1 POP3 brievenbus kan een catch-all functie worden aangemaakt. Dit houdt in dat alle mail uw domeinnaam (@domeinnaam.nl) die niet voor de overige POP3 brievenbussen bedoeld is, hierin uitkomt.
  • Extra POP3 brievenbussen: Bij iedere pakket variant hoort een oneindig aantal e mail adressen, af te leveren in minimaal 5 POP3 brievenbussen (het exacte aantal is per variant aangegeven). Extra brievenbussen kunt u bij iedere variant als optie aanvragen.
  • Mailinglist: Met een mailinglist kunt u op een makkelijke en beheersbare manier een bericht naar een groot aantal mensen sturen. Door één bericht naar het e-mail adres van de mailinglist zelf te sturen, wordt dit bericht vanzelf verspreid naar de hele groep van abonnees. U kunt bijvoorbeeld met één bericht automatisch uw nieuwe prijslijst naar al uw klanten of geïnteresseerden sturen.
  • Virusscanning & Spamfiltering: Wij kunnen uw inkomende e-mail automatisch scannen op de aanwezigheid van een virus. Als een e-mail bericht een virus bevat of een attachment met virus, zal dat bericht tegengehouden worden en uw bedrijfsnetwerk dus niet bereiken. De afzender van dat e-mail bericht wordt daarvan op de hoogte gesteld, zodat hij de juiste actie kan ondernemen en het bericht virusvrij opnieuw kan versturen. Hiervoor wordt de meest actuele antivirus (AV) software gebruikt die zo snel mogelijk wordt ge-update zodra er een nieuw virus in omloop is. Virusscanning wordt geactiveerd per domeinnaam. Dat betekent dat de virusscanning optie daarom alleen geactiveerd kan worden op alle POP3 brievenbussen binnen een domein.

Bron: InterConnect Services B.V.